Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

Μπαμ με Αδαμόπουλο!

Αίσιο τέλος στο ...σίριαλ με την μεταγραφή του Δημήτρη Αδαμόπουλου.

Το Δ.Σ. του Α.Ο. Νέοι Μινώταυρου ανακοινώνει την μεταγραφή του Δημήτρη Αδαμόπουλου από την ομάδα του Α.Ε. ΑΙΓΑΛΕΩ ΑΘΗΝΩΝ την οποία και ευχαριστεί.
Ο Δημήτρης Αδαμόπουλος είναι γεννημένος το 1985 και απόφοιτος Γυμναστικής Ακαδημίας με ειδικότητα  το ποδόσφαιρο.  Στο παρελθόν έχει διατελέσει προπονητής σε τμήματα ακαδημιών καθώς και σε ομάδα τοπικού πρωταθλήματος Αθηνών.

Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014

9η αγωνιστική (25-1-2014)

Ίκαρος Ταυρωνίτη - Νέοι Μινώταυρου 5-0


Βαριά ήττα με 5-0 για την ομάδα μας σήμερα το μεσημέρι στον Ταυρωνίτη (ημίχρονο 2-0).
Μέτρια εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο χωρίς να κινδυνέψει ιδιαίτερα η ομάδα μας βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0 (35' και 44')  από δύο λάθη στην άμυνα (στο πρώτο γκολ υπήρχε και επιθετικό φάουλ στον Κασσελάκη το οποίο δεν δόθηκε).
Στο δεύτερο ημίχρονο τα ... "πειράματα" του Παπασηφάκη στην 11άδα δεν βγήκαν με αποτέλεσμα μέσα σε 7' (50'-57') ο Ίκαρος να βάλει 3 γκολ.
Πολλές και σημαντικές απουσίες για τους "νέους" και 11άδα "εκτάκτου ανάγκης" από τον Παπασηφάκη με τερματοφύλακα τον Ζαχαριουδάκη (δεν ήρθαν οι τερματοφύλακες) Μανιουδάκης (70' ΄Εξαρχος), Μαρακάκης, Κουμής (65' Νερατζάκης), Κουλουριδάκης, Κασσελάκης, Φανταουσάκης, Κουνδουράκης, Πατεράκης, Μπικουβαράκης, Πετρουλάκης,  

Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014

8η αγωνιστική (22-01-2014)

Νέοι Μινώταυρου-ΑΕΧ 
Δεν κατέβηκε να αγωνιστεί η ΑΕΧ (δεν ενημέρωσε κανέναν) σήμερα το μεσημέρι στις Μουρνιές και η ομάδα μας πήρε το πρώτο 3ποντο και μάλιστα χωρίς να ιδρώσει.
Διαιτητές γιατρός και οι παίχτες των Νέων Μινώταυρου περίμεναν για περίπου 1 ώρα να εμφανιστεί η αποστολή της ΑΕΧ αλλά μάταια. Έτσι 15:05 ο διαιτητής έκλεισε το φύλο αγώνα.
Για την τύχη του αγώνα θα αποφασίσει "τυπικά" η ΕΠΣ Χανίων.

Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014

Ενίσχυση με Πετρουλάκη και Πατεράκη

Πετρουλάκης Γεώργιος
Πατεράκης Σταύρος

Το Δ.Σ. του Α.Ο. Νέοι Μινώταυρου ανακοινώνει την απόκτηση των ποδοσφαιριστών:
Πετρουλάκη Γιώργο  από το σωματείο Ανεμόμυλος Γωνιών καθώς και την επιστροφή μετά από 1,5 χρόνο του Πατεράκη Σταύρο από την πρώτη ομάδα του Μινώταυρου.

Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2014

Δάφνη-Νέοι Μινώταυρου μέσα απο "κλικ"

































7η αγωνιστική (11-1-2014)

Δάφνη-Νέοι Μινώταυρου 5-0
Βαριά ήττα με 5-0 γνώρισε η ομάδα μας από την Δάφνη σήμερα το μεσημέρι στον Εμπρόσνερο.
Πολύ ανώτερη η ομάδα του Εμπρόσνερου (ένα από τα φαβορί για τον τίτλο) παίζοντας επιθετικά από την αρχή του αγώνα κατάφερε να προηγηθεί πολύ νωρίς στο 17' 1-0 , 2-0 στο 27' και 3-0 στο 40'  (σκορ ημιχρόνου).
Στο δεύτερο ημίχρονο με την είσοδο των Φανταουσάκη και Κατσανεβάκη η ομάδα βελτιώθηκε στο κέντρο αλλά και πάλι από ένα λάθος μαρκάρισμα στην άμυνα (δόθηκε πέναλτι) έγινε το 4-0 στο 70' και 1' αργότερα το 5-0.
Ο Στέλιος Παπασηφάκης παρέταξε τον Μινώταυρο με Κοκοτσάκη κάτω από τα δοκάρια Εξαρχο, Γκουμή, Ζαχαριουδάκη, Μαρακάκη, Μανιουδάκη, Κουντουράκη, Νερατζάκη (46' Φανταουσάκη), Μαρίνη (46' Κατσανεβάκη), Κασσελάκη, Μπικουβαράκη.