Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2014

Πρώτη νίκη για τους Νέους με ...πεντάρα.

Νέοι Μινώταυρου-Τάλως 5-1
Πρώτη νίκη για την ομάδα του Αδαμόπουλου και μάλιστα με 5άρα που όμως επισκιάστηκε από τον σοβαρό τραυματισμό του Τουτουδάκη στο 82'.
Από μία κόκκινη κάρτα για κάθε ομάδα με την ομάδα του Τάλω να δέχεται κόκκινη στο 18' και για την ομάδα μας ο Μπαμπάτσικος στο 20'.
Τα γκολ για την ομάδα μας:Αδαμόπουλος, Βλαμάκης (πέναλτι), Σχοινάς, Κουμής 2.
Νέοι Μινωταύρου: Παναγιωτόπουλος, Ρεβίθης, Βλαμάκης, Έξαρχος (46' Φανταουσάκης), Τζουγκαράκης, Ντενεκετζής, Καρούσος (46' Σχοινάς), Πετρουλάκης, Μπαμπάτσικος, Τουτουδάκης, Αδαμόπουλος (70' Κουμής).

Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2014

Νέοι Μινώταυρου-Α.Π.Σούδας 0-2

Ήττα στην πρεμιέρα του Γ' τοπικού της ΕΠΣ Χανίων για την ομάδα μας που πραγματοποίησε πολύ μέτρια εμφάνιση.
Μόλις στο 15' ο Πιρπινάκης με πλασέ μέσα από την περιοχή άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Χρήστου Τραχανατζή, για να "κλειδώσει" τη νίκη στο 89' ο Σ. Δημοτάκης, πλασάροντας σωστά σε τετ-α-τετ με τον Παναγιωτόπουλο.
Από το 58' η ομάδα μας έπαιζε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Πετρουλάκη.
Νέοι Μινωταύρου (Δημήτρης Αδαμόπουλος): Παναγιωτόπουλος, Βλαμάκης, Τζουγκράκης, Έξαρχος, Φανταουσάκης (85' Πλανάκης), Πετρουλάκης, Σχοινάς,  Τουτουδάκης (75' Κασσελάκης), Κουμής, Καρούσος, Μπικουβαράκης (65' Φανουργιάκης).
Ακαδημία Ποδοσφαίρου Σούδας (Χρήστος Τραχανατζής): Μάστορας, Σφακιωτάκης, Λίγγος, Αρχοντάκης, Κότσιου, Ε. Δημοτάκης, Μπλαζουδάκης (74' Μιχαηλίδης), Φαραζής (59' Ντινάκου), Χαζηράκης, Ρηγάκης, Πιρπινάκης (46' Σ. Δημοτάκης).
Φωτογραφίες ΕΔΩ