Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

12η αγωνιστική (26-2-2014)

Τάλως-Νέοι Μινώταυρου 2-3

Πρώτη νίκη "εντός των γραμμών" για την ομάδα μας και πρώτο "διπλό" με 2-3.
Η ομάδα μας μπήκε πολύ δυνατά χάνοντας 3 πολύ καλές ευκαιρίες στο πρώτο πεντάλεπτο για να ανοίξει το σκορ με τον Δημήτρη Αδαμόπουλο ενώ ο ίδιος είχε και σουτ στο οριζόντιο δοκάρι στο 13'.
Στο 30' τραυματίστηκε σοβαρά στο γόνατο σε μία διεκδίκηση της μπάλας στο κέντρο του γηπέδου ο Πατεράκης Σταύρος.
Το σκορ άνοιξε στο 35'  ο Αδαμόπουλος με σουτ για να ισοφαρίσει ο Τάλως στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου σε 1-1.
Δυνατά μπήκε και στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας που πέτυχε γκολ στο 55' (ακυρώθηκε ως οφσάιντ) ενώ στο 58' κέρδισε πέναλτι (και αποβολή) όταν ο Αδαμόπουλος σε μία ακόμα επέλαση του προς την αντίπαλη περιοχή ανατράπηκε ενώ ήταν σε προφανή θέση για γκολ.  
Το πέναλτι εκτέλεσε ο Πετρουλάκης κάνοντας το 1-2.
Στο 60΄ ένα πολύ όμορφο γκολ από τον Αδαμόπουλο που από το ύψος τις μεγάλης περιοχής και πλάγια κρέμασε τον αντίπαλο γκολκίπερ κάνοντας το 1-3.
Από εκεί και μετά η αγωνιστική συμπεριφορά της ομάδας μας δεν ήταν η αναμενόμενη δίνοντας χώρο στην αντίπαλη ομάδα που κατάφερε να μειώσει σε 2-3 πετυχαίνοντας και 3ο γκολ που όμως ακυρώθηκε (επιθετικό φάουλ).
Για την ομάδα μας αγωνίστηκαν : Κοκοτσάκης, Γκουμής, Κασσελάκης, Πατεράκης, Μαρακάκης, Μαρίνης, Εξαρχος, Κουνδουράκης, Πατεράκης Σ. (40' λτ Φραγκεδάκης), Πετρουλάκης, Αδαμόπουλος.

Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014

Κοπή πίτας για τα τμήματα του Μινώταυρου

Το Δ.Σ. του Μινώταυρου Μουρνιών καλεί τους προπονητές και ποδοσφαιριστές του Μινώταυρου, Νέοι Μινώταυρου και των τμημάτων της ακαδημίας με τις οικογένειες τους, για κέρασμα την Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου και ώρα 18:30 στην αίθουσα του πολιτιστικού κέντρου της εκκλησίας Ζωοδόχου Πηγής ενορία Μουρνιών (200μ από το γήπεδο).
Θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη κοπή πίτας της ομάδας για όλα τα τμήματα.
Προπονήσεις την Δευτέρα 21-1-13 ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟ για τα τμήματα της Α' ομάδας του Μινώταυρου, των παίδων και των Νέων Μινώταυρου.

11η αγωνιστική (16-2-2014)

Νέοι Μινώταυρου - Διαγόρας 1-1
Διπρόσωπη η ομάδα μας σήμερα κάνοντας ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο προηγήθηκε 1-0 στο 37' με τον Πετρουλάκη και έχασε πολλές καλές ευκαιρίες για να πετύχει και άλλα γκολ.
Στο δεύτερο ημίχρονο η κούραση τον "μικρών" αλλά και οι αναγκαστικές αλλαγές λόγο τραυματισμών ανάγκασαν την ομάδα του Στέλιου Παπασηφάκη σε παθητικό ρόλο με αποτέλεσμα ο Διαγόρας να ισοφαρίσει σε 1-1 στο 70'.

Για τους Νέους Μινώταυρου αγωνίστηκαν Κοκοτσάκης, Πατεράκης Σ., Κουμής, Μαρακάκης, Μαρίνης, Κασσελάκης, Κουνδουράκης, Μανιουδάκης, Κρητικάκης ( 60' Ζαχαριουδάκης 70΄λ.τ. Φραγκιεδάκης), Πετρουλάκης (45' λ.τ. Βλαμάκης), Αδαμόπουλος

Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014

10η αγωνιστική (5-2-2014)

Ποσειδών Κ.Ρ.-Νέοι Μινώταυρου  2-0

Πολύ καλή εμφάνιση παρά την ήττα για την ομάδα του Στέλιου Παπασηφάκη την Τετάρτη το μεσημέρι στο Κολυμβάρι.
Με καλή αμυντική λειτουργία η ομάδα μας έβαλε ..δύσκολα στον Ποσειδώνα στο πρώτο ημίχρονο (0-0). Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ποσειδώνας κατάφερε να προηγηθεί 1-0 στο 65΄ ενώ στο 75' διπλασίασε τα τέρματα του με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.
Ο Παπασηφάκης παρέταξε την ομάδα με Κοκοτσάκη, Μανιουδάκη, Γκουμή, Μαρακάκη, Κασσελάκη, Πετρουλάκη, Αδαμόπουλο, Πατεράκη Σ., Κουντουράκη, Μαρίνη, Μπικουβαράκη.