Σάββατο 18 Μαρτίου 2017

Φινάλε με διπλό μέσα στον Στύλο!

ΕΠΣ Χανίων Γ' τοπικό
14η αγωνιστική 
Σάββατο 18 Μαρτίου 2017
Γήπεδο Νιό Χωριό
Νέος Σαμψών-Νέοι Μινωταύρου 0-2

Νίκη γοήτρου για την ομάδα μας που επιβλήθηκε του Σαμψών μέσα στον Στύλο με σκορ 0-2 στην τελευταία αγωνιστική του φετινού πρωταθλήματος Γ' ΕΠΣ Χανίων.
Με απουσίες αλλά και πολλές και σημαντικές επιστροφές (για πρώτη φορά μετά την 1η αγωνιστική είχαμε 18άδα στην αποστολή), η ομάδα μας κατάφερε να αιφνιδιάσει και να προηγηθεί από πολύ νωρίς με 0-2 με δύο γκολ του Αγγελάκη.
Ο "ρομπίνιο" στην επιστροφή του στα γήπεδα μετά από περίπου 3,5 μήνες άνοιξε το σκορ στο 3' μετά από ασταθή απόκρουση του τερματοφύλακα, τσίμπησε την μπάλα και την έστειλε στην άδεια εστία κάνοντας το 0-1, για να διπλασιάσει τα δικά του τέρματα στο 23' μετά από πάσα του Αμπράσι από το ύψος του πέναλτι  έστειλε την μπάλα να αναπαυθεί στο αριστερό παραθυράκι του Σαμψών γράφοντας το τελικό 0-2. Ακολούθησε ένα 15λεπτο με τους παίχτες μας να ανεβαίνουν ψυχολογικά και να πιέζουν ψάχνοντας το 3ο γκολ χωρίς όμως να τα καταφέρουν.
Στο 2ο ημίχρονο η ομάδα του Στύλου πίεσε για να πετύχει κάποιο γκολ και έγινε ιδιαίτερα απειλητική κυρίως με εκτελέσεις από στημένα αλλά και με μακρινά σουτ, με τον τερματοφύλακα Δικιδίδη να αναδεικνύεται σε ήρωα της αναμέτρησης τα τελευταία λεπτά.
Η ομάδα μας ευχαριστεί το Δ.Σ. του Νέου Σαμψών και τον προπονητή Τζιγκουνάκη Κωνσταντίνο για την φιλοξενία.
Νέοι Μινωταύρου: (Αγγελάκης Γιώργος) Δικιδίδης, Ντουλάκης, Ζαχαριουδάκης (73' Κουλουριδάκης), Μπικουβαράκης, Μανουσάκης, Σουχλάκης, Αμπράσι, Ξάνθης (79' Κακαβελάκης), Αγγελάκης Μ., Τάνιο, Κουμιωτάκης (69' Λουπάσης)