Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2018

Μέτρια εμφάνιση αλλά εύκολη εκτός έδρας νίκη για τους Νέους.

Γ'ΕΠΣ Χανίων 3η αγωνιστική
Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2018
ΤΑΛΩΣ-ΝΕΟΙ ΜΙΝΩΤΑΥΡΟΥ 0-6
Γήπεδο Ελπίς και Νίκη
Δύο γρήγορα γκολ του Νίκου Μανουσάκη στο 3' και στο 7' και ένα από τον Κώστα Κόκκοτα στο 19' άνοιξαν τον δρόμο για μια εύκολη επικράτηση για την ομάδα μας στον απογευματινό αγώνα με τον Τάλως στο Ελπίς και νίκη για την 3η αγωνιστική της Γ κατηγορίας της ΕΠΣ Χανίων.
Μετά το 20' και παρά το 0-3 ο ρυθμός έπεσε με την ομάδα μας να παρουσιάζει αρκετά προβλήματα στην ανάπτυξη (και λόγο του μικρού γηπέδου) αλλά και στην άμυνα.
Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα βελτιώθηκε και βρέθηκαν οι διάδρομοί προς την αντίπαλη εστία με τον Νίκο Δημητριάδη να σκοράρει αρχικά για το 0-4 στο 60' και λίγο αργότερα να έχει και δοκάρι σε νέο τετ α τετ. Πολύ ωραία προσπάθεια από τον Δημητριάδη από δεξιά και παράλληλη σέντρα για τον Νίκο Γεραιουδάκη που με άψογο πλασέ έκανε το 0-5 στο 70'. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Γιάννης Νταουντάκης στο 87'  αφού πρώτα έκλεψε την μπάλα πλάσαρε ιδανικά κάνοντας το τελικό 0-6.  
Νέοι Μινωταύρου (Γιάννης Πατεράκης):Μιχελάκης, Μπουλάκης, Σακουάλος, Καράκης (60’ Κασιμάτης),  Γεραιουδάκης, Μπλούφας, Κρεμασμενάκης(75’ Περδικάκης), Καταλαγιαργιανάκης (70’ Ξάνθης), Κόκοτας, Μανουσάκης (78’ Νταουντάκης), Δημητριάδης.